tirsdag den 21. juni 2011

" Sans for detaljen "

Jeg har arbejdet hjemme i dag, så symaskinen er blevet støvet af. Jeg har syet 2 små punge / tasker eller hvad vi nu vælger at kalde dem.
Jeg er ikke en detalje pige, på det område misunder jeg Lene helt vildt. Hun kan få alting til at passe og detaljen er bare i orden. Mig der imod - uf vil nogle sige. Men pyt jeg har hygget mig. Så det er godt jeg ved hun gerne vil finde en dag hvor vi igen skal lege sammen.
For jeg vil jo gerne lave nogle af alle de fine ting, der kræver sansen for detaljen -


Jeg er bare meget bedre til kjoler der liiige syes på overlockeren. Men som jeg plejer at sige - det er godt vi ikke alle er gode til det samme :-)

7 kommentarer:

 1. Dem er du da kommet godt fra. Hvor må det være dejligt at kunne arbejde hjemmefra med sådanne ting. Men jeg giver dig ret, overlockeren er fantastisk til at få noget fra hånden.

  SvarSlet
 2. De ser da super fine ud, jeg er heller ikke så god til de små detaljer så som at sy rundt på en symaskine men tror du ikke at øvelse gør mester ;-)

  SvarSlet
 3. Hvor er de bare flotte og det da rigtigt vi ikke alle skal være lige gode til det samme, det da kedeligt ;o) jeg kan slet ikke sy noget der skal kunne bruges (kun gardiner). Tror jeg mangler tålmodighed :-D

  SvarSlet
 4. Det er søde tasker/punge du har lavet.
  Er stofferne fra din butik, for så burde man da helt klart køre en tur til Vejen!

  SvarSlet
 5. Ih hvor er i søde :-) så måske tør jeg vove mig ud i detaljernes verden igen..
  Og ja, alle stofferne er fra butikken :-D

  SvarSlet
 6. Nøj altså Dorthe...hvor er de vildt flotte. Totalt lækkert stof. Glæder mig til at hænge ud i din butik i næste uge.

  SvarSlet
 7. Dorthe, du er da super til det der med detaljen.

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...