mandag den 2. maj 2011

Nyt fra Vejen

Selv om i ikke hører meget til mig i disse dage, sker der rigtig meget. Jeg roder stadig rundt i butikken og kan ikke finde mine ting. Om aftenen, strikker jeg - En ting er blevet færdig - Afrodite fra Karen Noe - skøn skøn bluse. Ellers er der kommet mange nye varer hjem, og jeg arbejder hårdt på at få dem lagt på hjemmesiden. - Bare glæd jer
I aften regner jeg med at blive færdig med en kjole samme sted fra.

Og lige et enkelt billed fra den nye butik - der kommer flere. Jeg er bare SÅ glad for at bo her, her er hyggeligt og rart at være.

8 kommentarer:

 1. Ja det er simpelthen en skøn butik du har. Der er masser af lækre ting, (k)ærlig service og en rigtig dejlig atmosfære. Jeg kan virkelig anbefale at besøge Dorthe.

  Må vist også hellere se at få tjekket de nye varer ud ;D

  SvarSlet
 2. Hvor ser den dejlig ud din butik. Jeg glæder mig til at se dine nye varer.

  SvarSlet
 3. Hvor er det dog blevet en skøn butik, Dorthe. Jeg ville ønske, at vores to garnbutikker her i Holstebro var ligeså store og luftige ;-)

  SvarSlet
 4. Det er da bare SÅ fint!

  SvarSlet
 5. Dejlig farve og bluse.
  Og butikken ser skøn ud!
  Hæ, Dorthe. I fredags var jeg på Brørup marked, og på hjemvejen ville jeg ind forbi dig. Jeg spurgte flere fodgængere i Vejen by. De vidste hvor du lå før men ikke hvor du var flyttet hen og jeg havde desværre ikke fået din adresse med.
  'Så der kommer snart besøg fra mig

  Kh. Lis

  SvarSlet
 6. Hvor ser butikken bare skøn ud! Jeg er sikker på, at jeg kunne købe mig fattig der! :)

  Dejlig blog du har her forøvrigt!

  God weekend :)

  SvarSlet
 7. @Lis, du skulle da bare være gået ind i den butik, der ligger der, hvor Dorthe boede før - de ved godt, hvor hun bor nu, for de har bare byttet butikslokaler. :)

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...