onsdag den 30. marts 2011

Jeg tror jeg vil bruge penge i dag - men på hvad??

Jeg har SÅDAN en lyst til at få noget nyt garn i butikken, jeg har i flere uger væltet mig rundt i garnprøver og farvekort - men lige meget hjælper det - jeg kan ikke tage den beslutning. Skal jeg have Karen Noe' Linea hørgarn eller Wilferts livorno ( også hør ) ind - eller dem begge - kan jeg sælge dem - er det mon dem kunderne vil have. OH mit stakkels stakkels hoved, det er ved at eksploderer ( og det vil nok ikke være så lækkert )

HJÆLP mig med at tage de svære beslutninger.


Når i så er færdige med at tænke på hør, så mangler jeg også en tynd uldgarn - så kan i tænke over det ;-)

6 kommentarer:

 1. Hej Dorthe
  Jeg har desværre ikke erfaring med nogen af hørgarnerne, men de er sikkert lækre begge to - måske afhænger det af prisen og hvilke farver der er.

  Tyndt uldgarn, der er jeg vild med at strikke med det tynde islanske garn, som godt nok kradser lidt, men mit håb er det hjælper med vask. Og der er et væld af farver.
  http://www.handknit.is/en/user/cat/show/11/28
  Det er virkelig billigt i Island, omkring 13 kr for et nøgle, og det er så drøjt i brug - kun 3 til en tunika med halvlange ærmer.

  Dorte

  SvarSlet
 2. Jeg er vild med Livorno, det andet kender jeg ikke. Tyndt uldgarn - jeg ville vælge det man kan få i flest fede farver :-)

  SvarSlet
 3. Jeg hepper på Livorno, men KUN fordi jeg ikke personligt kender garnet og er nysgerrig ;)
  Mht. uldgarn er jeg enig med "Paakrogen", om maaange farver! Og helst noget i den bløde ende ;)

  SvarSlet
 4. Jeg er ikke så pjattet med hørgarn- har dog en svaghed for Allino fra BC garn (hør/bomuld). I forhold til den tynde uldgarn, så ville jeg finde en variant af Supersoft, det findes i SÅ mange lækre farver og bruges i stor stil her i blogland.

  SvarSlet
 5. Åh, hvor jeg ved, hvordan du har det!!
  Jeg har lige netop været igennem nøjagtig det samme med strikkepinde...
  Der er så meet fedt garn, men hvad skal man vælge, når nu pengepungen ikke kan klare dem alle - og hvilke kan man bedst sælge - uha, hvor jeg ved, hvordan du har det.
  Et råd fra dig til mig: beslut dig for, hvornår du vil tage beslutningen, og så gør du det :o). Så kan du nemlig få fred igen :o).
  Pøj pøj!

  SvarSlet
 6. Jeg skrev da ikke fra dig til mig :o). Altså sådan en klovn, jeg er :o))). Jeg mente selvfølgelig fra mig til dig!

  SvarSlet

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...